Tekstvak: KARICK JEUGDKLUB VZW
Tekstvak: Deze website blijft in de lucht tot 2024 …
Je hebt nog even tijd om het te bekijken. 
Tekstvak: Karick Jeugdklub VZW (inmiddels ontbonden)
(c) 1972-2023

Ter geruststelling: alle persoonsgegevens die je op deze website of in bestanden die door Karick beheerd worden, achterlaat blijven vertrouwelijk en zullen nooit voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Je e-mailadres kan wel gebruikt worden om je op de hoogte te houden van eventuele verdere activiteiten. Als je zulke e-mails niet wenst te ontvangen kun je ons dat altijd mededelen. Onze privacy-verklaring kun je hier nalezen.

 

Deze website wil JULLIE website zijn: van oud-leden van Karick, maar ook van medewerkers en bestuursleden. Heb je suggesties voor aanvullingen, laat ons die gerust weten. De Vereffenaars hebben besloten om de website in elk geval 10 jaar live te houden na de goede doelen-activiteit, dus tot in 2024. Suggesties voor aanvullingen? Mail ons door hier te klikken.

 

Ja, natuurlijk gebruik jij geen PC meer, maar doe je alles on-line via je telefoon. En je vrienden contacteer je via Facebook, niet via een domme e-mail. Natuurlijk gaat Karick met zijn tijd mee en kun je ook vinden en volgen op Facebook: wil je onze pagina "liken" in Facebook? Dat kan.

 

We wensen jullie veel plezier en goede herinneringen bij jullie ontdekkingsreis door het verleden.

Wil je niet alleen genieten van de laatste 40 seconden van Karick in Kontich, maar ook het verhaal van de historie bekijken? Klik dan hier. Vergeet niet om je zakdoek erbij te pakken!

Heb je vragen over de (werking van de) website, meldt deze dan bij één van de webmasters (klik HIER om een mail naar de webmaster te sturen) .

Voor alle andere vragen kun je terecht bij het College van Vereffenaars (klik hier).

Doel website

Tekstvak: FORMULIEREN
Wil je op de hoogte blijven van activiteiten?
Van adres of van e-mail gewijzigd?
Om je IN- of net UIT te schrijven voor de mailinglijst: klik hier.