Doel website

FORMULIEREN

Wens je op de hoogte te blijven van activiteiten? Van adres of van e-mail gewijzigd? Om je IN- of net UIT te schrijven voor de mailinglijst: klik hier.

 

Karick Jeugdklub VZW (inmiddels ontbonden)

(c) 1972-2014

Deze website zal in de lucht blijven tot 2024 …

Je hebt nog even de tijd om alles rustig te bekijken of te lezen.

Karick Jeugdklub VZW

Maar met deze website willen we ook iets meer doen:

 

· Er waren natuurlijk de slotactiviteiten in september 2012 die we georganiseerd hebben. Die slotactiviteiten zijn nu voorbij. Als je erbij was (samen met die meer dan vijfhonderd anderen) dan weet je dat het een groot succes was. Foto's daarvan tref je elders aan op deze website. Maar behalve wat gelukwensen, en vele likes op Facebook (met veel nostalgie) ontvingen we nog van niemand een verslag of een impressie van die activiteiten. Voel je je aangesproken om iets daarover te schrijven? Ga naar het gastenboek (klik hier) of mail ons (klik hier).

· Ook de in het kader van de vereffening georganiseerde veiling en verkoop van verweesde spulletjes is inmiddels afgesloten. De veiling kende een groot succes en heeft er toe bijgedragen dat het slotactief toegenomen is.

· Op 11 maart 2014 heeft -ook namens de vzw's Pauwhoeve en Karickafé- een besloten bijeenkomst plaatsgevonden, waar de officiële overhandiging van het slotactief van de vereniging aan de goede doelen is gebeurd. Daarover lees je hier meer.

 

· Daarnaast vind je op deze website ook het grote fotoarchief van 40 jaar activiteiten in Karick terug. Echter, hier laat de moderne techniek ons momenteel in de steek. Je zult nog wat geduld moeten uitoefenen. Voorlopig lossen we het als volgt op:

à           om foto's te bekijken (beperkt) van Karick - klik HIER -

à           voor foto's van Karickafé klik HIER.

à           voor een overzicht van de slotactiviteiten in 2012 klik HIER.

à           Voor foto’s van de persconferentie van maart 2014, klik HIER.

 

· Rechtsboven vind je een inlogmogelijkheid. Om de foto's gewoon te bekijken hoef je niet in te loggen, wel als je commentaar bij foto's wilt achterlaten. Als inlognaam gebruik je "kijker@karick.be" en als paswoord: "karick". Je krijgt dan een beperkt aantal foto's te zien, waar je ook commentaar bij kunt achterlaten.

· De toekomstige functionaliteit zal iets anders werken. Als je die foto’s te zien wilt krijgen, dien je je echter te kunnen aanmelden op de website. Dat kun je doen door eenvoudig je achternaam en voornaam en een (geldig) e-mailadres achter te laten, op DEZE plaats. [SORRY - deze functionaliteit is er nog niet]. Op dat e-mailadres ontvang je dan ook een bevestiging en met die gegevens kun je inloggen en het fotoarchief bekijken.

· Foto’s downloaden mag, maar het is niet toegelaten ze openbaar te maken, ze te verspreiden of op sociale websites zoals Facebook, Netlog e.d. te plaatsen en evenmin op foto-websites zoals Picasa of Flick’r.

· Ter geruststelling: alle persoonsgegevens die je op deze website of in bestanden die door Karick beheerd worden, achterlaat blijven vertrouwelijk en zullen nooit voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Je e-mailadres kan wel gebruikt worden om je op de hoogte te houden van eventuele verdere activiteiten. Als je zulke e-mails niet wenst te ontvangen kun je ons dat altijd mededelen. Onze privacy-verklaring kun je hier nalezen.

 

· Tenslotte is er via de website ook een (gemonitord) gastenboek, waar je je reacties, emoties en wat dies meer zij kwijt kunt. Houdt het wel beleefd en normaal: net zoals bij andere gastenboeken houden we ons het recht voor om onaangepaste inzendingen te verwijderen of in te korten.

 

Belangrijker is nog dat deze website JULLIE website beoogt te zijn: van oud-leden van Karick, maar ook van medewerkers en bestuursleden. Heb je suggesties voor aanvullingen, laat ons die gerust weten. De Vereffenaars hebben besloten om de website in elk geval 10 jaar live te houden na afsluiting van de vereffening, dus tot in 2023. Suggesties voor aanvullingen? Mail ons door hier te klikken.

 

Ja, natuurlijk gebruik jij geen PC meer, maar doe je alles on-line via je telefoon. En je vrienden contacteer je via Facebook, niet via een domme e-mail. Natuurlijk gaat Karick met zijn tijd mee en kun je ook vinden en volgen op Facebook: wil je onze pagina "liken" in Facebook? Dat kan.

 

 

We wensen jullie veel plezier en goede herinneringen bij jullie ontdekkingsreis door het verleden.

Wil je genieten van de laatste 40 seconden van Karick in Kontich? Klik dan hier en haal maar een zakdoek boven!

 

Heb je vragen over de (werking van de) website, meldt deze dan bij één van de webmasters (klik HIER om een mail naar de webmaster te sturen) .

Voor alle andere algemene vragen kun je terecht bij het College van Vereffenaars (klik hier).